maandag 19 december 2016

Winteranimals 2016


Zaterdag 17 december was het de 15de keer dat Team Blackhawk deWinteranimals 3d wedstrijd organiseerde. Het is een tweedaags evenment, waarbij je als deelnemer kunt kiezen om 1 of beide dagen deel te nemen. Winteranimals vind plaats op het Schietterrein de Roovere van de Lieropse Gilden. De wedstrijd bestaat uit 45 objecten die je moet proberen te raken vanaf een aangegeven plek. De objecten die je moet raken zijn voornamelijk dieren en cartoonfiguren. Je loopt het parcours in een team bestaande uit 5 schutters. Per object kreeg je een pijl. Je kon je vanaf 8:00 melden en de wedstrijd begon om 9:00

Voor mij was het de eerste keer dat ik mee zou doen aan 3d wedstrijd.  Ik was zaterdagochtend met een medeschutter van Brederode al vroeg in de ochtend vertrokken op weg naar Lierop.
Het was wel koud maar gelukkig droog en in de loop van de ochtend kwam er ook een zonnetje bij. Bij aankomst op het schietterrein hebben we ons gemeld en ingeschreven voor een team. 
Samen met de schutters waar mee zaten ingedeeld hebben we het parcours gelopen.Het parcours was onderverdeeld in 4 kleur categorie├źn. Als je klaar was met een categorie kwam je bij een punt waar een toilet voorziening was en een tent om aandacht te kunnen besteden aan de inwendige mens. In de middag was er een klein beetje motregen maar dat mocht de pret niet drukken. Rond 15:30 waren we klaar met het parcours. Moe en vier pijlen lichten, maar toch zeker ook wel genoten van de ervaring. Ik kan het iedereen aanraden om een keer te gaan doen.
Heel veel dank aan de organisatie en op naar volgende 3d wedstrijd in januari.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten